Theater

Voor theaterproducties kunnen wij, op het gebied van geluid, de gehele techniek van ontwerp tot uitvoering verzorgen. Eigen technici en apparatuur uit eigen voorraad zorgen voor lagere kosten en efficiëntie bij producties die wij geheel mogen verzorgen.

 

Onze ervaring ligt vooral in musicals en toneelvoorstellingen vanwege de draadloze techniek die daar veel toegepast wordt. Maar een theatertour van een muzikant of band weten wij ook geheel te verzorgen.

 

Veel voorkomende werkzaamheden voor een voorstelling zijn onder andere sound design, opnames, technisch programmeren en live mixen.

 

Dus ben jij op zoek naar een samenwerking of technisch advies? Of het nu gaat om een eenmalige productie, een langdurige periode of een theatertour, wij denken graag met je mee!


Artiesten

Als je als artiest op zoek bent naar een geluidsman, dan kunnen wij je helpen! Wij verzorgen geluidstechnici en (draadloze) apparatuur voor iedere artiest.

 

Wij bieden je zekerheid met een eigen vaste geluidsset. Deze set wordt op maat samengesteld, rekening houdend met eventuele wensen. Elke stem en instrument is anders en daarom zoeken we een microfoon die daarbij past. Zo garanderen wij continue kwaliteit.

 

Heb je al wel de apparatuur in huis alleen nog geen geluidsman? Ook dan kunnen wij deze aanbieden.


Verhuur

Wij verhuren draadloze sets aan o.a. amateur- en theaterproducties. Dankzij onze nauwe samenwerking met collega bedrijven kunnen wij vrijwel alle mogelijke apparatuur buiten onze eigen voorraad leveren.

 

Mocht je zelf niet voldoende kennis hebben, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies. Ook het leveren van een zendertechnicus behoort tot de mogelijkheden.

Steinfort Productions beschikt over een eigen voorraad Sennheiser ontvangers en beltpacks (ew100 serie) in de frequentieband B (626 - 668 MHz).

 

Als basis is er een 8-kanaals ontvangerrack samengesteld. Deze bevat een lade voor de beltpacks en batterijen. Ook is deze set voorzien van een antenne distributie unit met een complete vlaggenset. Kortom alles om gemakkelijk aan de slag te kunnen.

 

Voor grotere en/of langdurige producties stellen we op maat gemaakte racks samen.


MERKEN WAARMEE WIJ WERKEN