Over mij

Leuk dat je geïnteresseerd bent om wat meer over mij te weten te komen! Ik zal het proberen kort te houden maar ik wil het niet te onpersoonlijk maken.

 

Nou, ik ben dus Wesley Steinfort en ik houd me al jaren bezig met muziek, geluid en alles wat daarbij komt kijken. Als producer, audio engineer, geluidstechnicus of hoe je het ook noemen wilt, geef het een naam. Voor mij genoeg reden om een bedrijf te starten met de naam Steinfort Productions.


 Ja leuk, maar wat doe ik dan zoal?

 

De naam ‘audio engineer’ zegt het al een beetje, ik “ontwerp" geluid ofwel ik houd me bezig met het creatieve proces hiervan. Dit doe ik zowel in de studio als live. In de studio bestaat dit uit het opnemen, editen en mixen van muziek of voice-overs. Live bestaat dit vaak uit de voorbereiding - het ontwerpproces van hoe alles technisch aangepakt wordt - en het uitvoeren - het maken van de uiteindelijke mix - van de voorstelling.

Wat is dan dat beetje extra dat ik te bieden heb?

 

Misschien voel je het al aankomen maar die combinatie van studio en live is natuurlijk geen verkeerde. Voor live producties is er niet altijd de mogelijkheid om alles live te doen en in dat geval bied ik uitkomsten. Er kunnen instrumenten worden opgenomen, special effects worden toegevoegd of zelfs hele muziekbanden kunnen worden ingespeeld met behoud van het live gevoel, alsof de band toch in het theater zit.

 Oké, dat was het?

 

Nou eigenlijk, door de jaren heen heb ik ook mijn eigen voorraad draadloze systemen opgebouwd. Deze gebruik ik veel in eigen producties maar ze zijn ook beschikbaar voor de verhuur. Mijn racks bouw ik volledig zelf en worden altijd netjes onderhouden, dus heb je een draadloze headset of druppel nodig? Zoek niet verder en laat wat van je horen!

 

En dat was het dan... Maar wat ben ik blij dat ik al jaren de mogelijkheid krijg om dit vak uit te oefenen en iets voor anderen te betekenen. Het is gewoon mijn passie en ik doe niets liever. Ben jij net zo enthousiast als ik en wel op zoek naar een technische creatieveling? Stuur me een bericht of mail en ik ga ermee aan de slag.