Wie wij zijn

Steinfort Productions is in eerste instantie ontstaan als dienstverlenend bedrijf voor theaterproducties met geluid als specialisatie. Vele projecten van o.a. theatergezelschappen, scholen en toneelverenigingen volgden al snel.

 

Inmiddels is Steinfort Productions meer dan alleen een dienstverlenend bedrijf voor theater. Dankzij de eigen voorraad draadloze apparatuur is het nu ook mogelijk om te huren en artiesten zoals singer-songwriters hebben de mogelijkheid om samen te werken met een vaste geluidsman. Ook worden complete producties vanuit huis voorbereid om tijd te besparen in het theater.

 

Wat het ook is waar Steinfort Productions aan werkt, het draait altijd om persoonlijk contact, efficiëntie en een prachtig eindresultaat.


Over mij

Mijn naam is Wesley Steinfort en ik heb me gespecialiseerd in geluidstechniek, sound design of welke naam je het ook geven wilt. Dit doe ik al jaren met alle plezier en passie. Kennis en ervaring heb ik in de afgelopen jaren opgedaan tijdens vele projecten, o.a. als uitvoerend technicus en als adviseur.

 

Hetgeen wat mij inspireert aan dit vak is dat het steeds blijft vernieuwen. Maar wat mij vol overgave laat werken is het stellen van bijna onmogelijke doelen en daarbij het streven naar perfectie.

 

Of het nu gaat om een optreden, voorstelling of grootse productie. Die onmogelijke doelen stel ik als Steinfort Productions graag samen met jou!